Om oss

Enkät.se har funnits på webben sedan 2003. Idag har över 15000 kunder använt vårt verktyg. Lite extra stolta är vi över alla studenter som väljer oss. Eftersom enkät.se kom till just när vi själva var studenter och saknade ett bra verktyg att göra en kvantitativ undersökning i och som snabbt gav svaren samlande och ordnade i snygga diagram.

För alla våra företagskunder erbjuder vi högsta säkerhet genom SSL och cookie/spårningsfrihet, egen logo och egen subdomän om så önskas.

Vi anser att enkät.se idag är det enklaste och bästa enkätverktyget på nätet. Och eftersom vi inte har massa kostnader så kan vi göra det till marknadens bästa pris. Nedan ser ni några av våra referenser. Extra tack till Sofie och Susanne som tagit sig tid att svara på våra frågor.


Malmö Convention Bureau använder enkät.se främst i kundundersökningar eller som uppföljning på genomförda seminarier och workshops.

Vi tycker att enkät.se är ett Superenkelt och tydligt system som är lätt att förstå och effektivt att arbeta i. Även att analysera svaren är väldigt enkelt. /Sofie på Malmö Convenction Bureau
Vertex Training använder enkät.se som uppföljningsverktyg av utbildningar och seminarier.

Hela tjänsten fungerat mycket bra och supporten varit utmärkt och snabb! /Susanne på Vertex

Några fler kunder

Att bli kund är gratis och helt utan förpliktelser Registrera dig här